Egészséges Pénisz növelés?

Pénisz növelés – egyre több modern férfi próbál választ találni erre a kérdésre. A nyíltan elérhető adatok szerint a férfiak 75%-a nem elégedett a péniszük hosszával vagy szélességével. Ezért ilyen népszerű a pénisz növelés kérdése.

A 21. században több módon is meg lehet oldani ezt a kínos kérdést. Ebbe beletartozik: pénisz növelő gyógyszerek, tapaszok, növények, készülékek, pumpák, különleges edzések és a műtét.

Milyen pénisz növelő módszert érdemes kipróbálni? Egy rövid összefoglalást írtunk a legjobb pénisz növelő módszerekről, a leghatékonyabbakról és legkedveltebbekről. Minden fontos tényezőt beleszámítottunk. Nézd meg, mi a pénisz növelés titka!

  1. XXL Pénisz gyógyszer

5/5 értékelés

Az XXL Pénisz egy megbízható, bizonyítottan működő étrendkiegészítő, ami egy nem-invazív otthoni pénisz növelés. Garantálja a kiváló eredményt! Az XXL Pénisz egyedi összetételű termék. Olyan aktív összetevőket tartalmaz, amelyek bizonyítottan hatékonyak, megfelelő dózisban. Ezeknek hála az XXL Pénisz rendszeresen növeli a pénisz méretét mindaddig, amíg el nem értük a kívánt pénisz méretet.

  1. Pénisz pumpa

3/5 értékelés

A pénisz növelő pumpákat már 1911 óta használják. A modern pumpák általában egy akril cilinderből és egy pumpából áll. Alacsony nyomást hoz létre a pénisz körül, amitől sok vér megy bele, így befolyásolva az erekciót. Sok idősebb férfi használ pénisz pumpát az impotencia gyógyszerek helyett.

A pumpát megfelelően kell használni, hogy ne okozzon ártalmat. A fontos az, hogy nem lehet túl sokáig használni, különben bajod eshet. Az általános használati idő 20 perc. Ne pumpálj túl erősen, mert a vérerek elpattanhatnak!

  1. Műtéti pénisz növelés

2/5 értékelés

A műtét olyan komplikált, hogy csak különleges klinikákban hajtják végre azt. A pénisz növelő műtét nem garantálja az eredményt, sem a biztonságot, még akkor sem, ha a legjobb szakértők végzik el. Ezért nagy a kockázat és alacsony a jutalom. Másik hátránya a nagyon drága ár, ami többezer euró is lehet, főleg úgy, hogy többször meg kell ismételni a műtétet, hogy az elvárt, végleges eredményt kapjuk.

  1. Hialuronsav pénisz növelő

2/5 értékelés

A műtéthez hasonló alternatíva a hialuronsav használata a pénisz növeléshez. Ezt a beavatkozást klinikákban végzik el, nagyjából 60 percig tart és helyi érzéstelenítéssel csinálják. A beavatkozás után masszázsra van szükség, hogy a gél formájú sav ne tudjon tovább haladni, ami fájdalmas lehet a páciens számára. Ez a pénisz növelés általában 1-3 cm plusz hosszt ad.

  1. Pénisz növelő edzések

Egyre több olyan cikkel találkozhatunk, amelyek a természetes, pénisz növelő edzésekről írnak, amelyek pl. hosszabbá tennék. Sajnos az internetfelhasználók véleménye szerint nem várhatunk nagy eredményt ettől – talán 0,5 cm növekedést, ami nem elég a legtöbb férfi számára.

Sok pénisz növelés iránt érdeklődő férfi csak úgy akarja ezt, ha tovább tudják használni a péniszüket, mivel fontos nekik, hogy ne tapasztaljanak impotenciát vagy diszkomfortot a szex közben. Ezért van az, hogy ha jó szexuális teljesítményt akarsz nyújtani, akkor megfelelő pénisz növelést kell választanod.

Mint említettük az elején, a műtétek mellékhatásokkal járhatnak, mint pl. libidó problémák, diszkomfort. Ha olyan módszert keresel, ami nem változtatja meg a szexuális teljesítményedet és nincs rossz mellékhatása, akkor a pénisz növelő gyógyszereket ajánljuk. Teljesen biztonságos, nincs hatással a teljesítményre, élvezetre vagy bármi más dologra a szexszel kapcsolatban.

Sokféleképpen lehet növelni a pénisz méretét. Fontos a biztonság és az eredmény is, ezért a legkevésbé durva, természetes módszereket ajánljuk.