Minőségellenőri munka Veszprémben kiemelkedő bérrel! Br.:200.000-250.000Ft (túlóra nélkül!)

Állás leírása Szeretnél olyan projektekben részt venni, amelyekben a nemzetközi autóipari termelés részese lehetsz és tudásoddal illetve tapasztalataiddal hozzájárulhatsz a járművek gyártásához és fejlesztéséhez? Most lehetőséged van csatlakozni dinamikusan fejlődő csapatunkhoz, ahol megbecsülünk Téged!

Munkavégzés helye: Veszprém

Mi is a konkrét munkakör?
Minőségellenőr: alkatrészek röntgenes ellenérzése. A már meglévő tapasztalatok és munkatársaink alapján a munka kifejezetten könnyű, és egyáltalán nem megeröltető.


Műszak,munkarend: A munkavégzés 3 műszakban, napi 8 órában (hétfőtől vasárnapig) történik

Az általunk kínált lehetőség betanított, azonban alapfokú számítástecnikai tapasztalat szükséges hozzá, így bátran jelentkezhetsz Te is!

Egyéb béren kívüli juttatások
Korrekt alapbér: bruttó 1000Ft - 1200Ft/óra
Hosszútávú munkalehetőség
Biztos és pontos bérezés
Cafeteria
Bérlettámogatás/Benzinpénz
Túlóra lehetőség
Legális, bejelentett munkaviszony
Munkaruha, munkavédelmi bakancs
Folyamatos fejlődési lehetőség, különböző tréningek
Előrelépési lehetőség, hosszútávú álláslehetőség
Akár azonnali kezdés

Számunkra a megbízhatóság és szorgaloma legfőbb erény! Amennyiben valóban szeretnél dolgozni és hosszútávban gondolkodsz, számíthatunk Rád, akkor ne hezitálj; küldd el fényképes önéletrajzod és csatlakozz csapatunkhoz!

Az Exact Systems 2004-ben alakult Lengyelországban és mára az egyik vezető minőségügyi szolgáltató. Szolgáltatások: minőségellenőrzés, utómunka és mérnöki projektek. 12 országban, több mint 3000 ügyféllel, közel 5000 minőségellenőrrel van jelen. Magyarországon az elsődleges cél a partnerek számára teljeskörű, személyre szabott szolgáltatás nyújtása.”
A cég címe
Exact Systems Hungary Kft.
Hungária körút 140-144.
1146 Budapest

A jelentkezések beérkezését követően személyes állásinterjúra invitáljuk a megfelelő jelölteket, az eredményt helyszínen közöljük, így gyors és kiszámítható folyamatra számíthatnak!

Köszönjük bizalmát!
Munkavégzés helye Veszprém
Feladva 02/13/2018
Állás típusa Teljes munkaidős állás
Kapcsolat Exact Systems Hungary Kft.
: ildiko.schmidtka@exactsystems.hu