Dél- kelet hollandiai állások azonnal

Állás leírása Hollandiai partnerünk megbízásából keresünk munkavállalókat:
- párok
- baráti társaságok
- egyedüli jelentkezők személyében is.
A munkavégzés helyszíne: Dél-kelet Hollandia, Tilburg és Venlo környéke.
Elvárások: - alap angol, vagy német, vagy holland nyelvtudás, de legalább annyi, hogy a munkához kapcsolódó utasításokat megértsék (a nyelvtani helyesség nem fontos egyáltalán)
Pozíciók: 1. élelmiszergyártó vállalatoknál különböző félkész és késztermékek csomagolása, címkézése, kiszállítására alkalmassá tétele. Termékek között megtalálhatóak: zöldségek, gyümölcsök, saláta félék, sajtok, valamint előhűtött csirke
2. logisztikai raktárakban: a termékek logisztikus folyamataiban vesznek részt, feladatok közé tartoznak: megrendelések összekészítése, minőség-ellenőrzés, csomagolás, újracsomagolás, címkézés, kamionok ki- és bepakolása. Ezek általában ruházati logisztikai raktárak.
Órabér: - 22 évesek és a fölötte lévő életkornak, raktártól, gyártól függően: 9,64 Euró Bruttó (8,43 nettó), 10,15 Euró- és 10,90 Euró/óra bruttó.
- 21 évesek és alatta lévők: 9,06 Bruttó (7, 93 nettó)
- heti 40 óra+ túlóra lehetőség - heti fizetés, azonban az elsőt csak a következő héten kapja meg, melyhez eurós bankszámla szükséges, ezt kérjük, vigye magával. Szállás utólag vonva a fizetésből, munkába járás ingyenesen biztosítva. Bővebb információ telefonon.
Jelentkezni lehet: azoknak, akiknek meg van az alap szókincse a megjelölt nyelvismeretek közül, bármelyikből, valamint, ha 1-2 héten belül tud is menni!
Akik még 1 hónapos felmondási idejüket töltik, vagy készülnek beadni a felmondásukat, ne jelentkezzenek, mert az állás most elérhető és nem fog a munkaadó várni 1 hónapot senkire.
Fényképes önéletrajzot kérünk, illetve megfelelés esetén, mikor tud menni. Az önéletrajzában olyan telefonszám legyen, ami működik is! london.munka6@gmail.com
Tárgy mező: Hollandia
+36307103717 vagy +36704150034
Munkavégzés helye külföld Hollandia
Feladva 10/10/2017
Állás típusa Teljes munkaidős állás
Kapcsolat Ágnes
: +36307103717
: london.munka6@gmail.com