Frissdiplomás rendszermérnöki program pályakezdőknek és végzés közelében lévőknek, 15 hét külföldi képzéssel!

Állás leírása Szeretnél részt venni egy világcég 15 hetes külföldi gyakornoki programjában? Akkor most nagyon boldog leszel, mert ezt Neked találták ki!
Befejezés előtt álló vagy frissen végzett informatikus, matematikus, fizikus, villamosmérnök vagy bármely más mérnökök jelentkezését várjuk, akik szívesen dolgoznának egy vezető pénzügyi szolgáltató cég informatikai osztályán. A felvételt nyert résztvevők először egy 15 hetes programon vesznek részt, amely intenzív informatikai képzést kapnak, ami többek közt egy tényleges üzleti kihívásokon alapuló projektfeladatokat tartalmaz.

Milyen technológiákat tanulnál?
hálózatok, adatbázisok, Linux/Unix, Windows, hardware, middleware, software menedzsment és adminisztráció, automatizálás. A program lehetőséget biztosít a különféle infrastrukturális technológiák, például operációs rendszerek, tárházak, biztonsági rendszerek megismerésére.

A résztvevőket a program befejezése után változatos informatikai munkakörökben helyezik el a budapesti irodájukban. Folyamatosan lehetőséget biztosítanak szakmai tudást és személyes készségeket fejlesztő képzéseken való részvételre, sokoldalú és hosszútávú IT karriert biztosítanak a cégnél.

A kiválasztás többlépcsős. A sikeres telefonos interjúkat csoportos készségfelmérés követi.
Kulcs kompetenciák
• Jó kommunikációs készség angol és magyar nyelven egyaránt (középszintű angol)
• Kitűnő problémamegoldó képesség, erős érdeklődés a technológia iránt
• Erős felhasználói szintű Windows vagy Linux/Unix tudás, alapszintű hálózati ismeretek, script nyelvek ismerete, gyakorlati tudása előny
• Korábban megszerzett szakmai tapasztalat előnyt jelenthet a kiválasztásnál

Szükséges nyelvtudás
Középfokú angol szóban és írásban

Heti óraszám
40 óra

Munkavégzés helye
Budapest, 9. kerület

Amit a megbízónk kínál
Külföldi út, rengeteg fejlődési lehetőség. A megbecsülésed tükröző juttatási csomag, valamint figyelnek az egészségedre és a jó hangulatodra is. A cég a felvételt nyert jelöltekkel 2 éves tanulmányi szerződést köt.

Szükséges dokumentumok
Angol nyelvű, fényképes szakmai önéletrajz

Jelentkezés: https://goo.gl/0DofpZ
Munkavégzés helye Budapest, 9. kerület
Feladva 05/17/2017
Állás típusa Teljes munkaidős állás
Kapcsolat Schönherz Bázis Kft.
: allas@schonherzbazis.hu